Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

132 BMW?s 7 Serie voor Ministerie van Buitenlandse Zaken van Saudi-Arabi


image/jpeg

 

De nieuwe BMW 7 Serie heeft, sinds zijn introductie in november vorig jaar, meer dan 50% van de markt voor luxelimousines weten te veroveren. Wereldwijd is de 7 Serie zelfs uitgegroeid tot absolute marktleider in het topsegment. Onlangs werd het marktaandeel nog verder vergroot door de opvallende aflevering van 132 BMW’s 7 Serie aan het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Saudi-Arabië.

 

Mohamed Yousuf Naghi Motors, BMW-importeur in Saudi-Arabië, bereikte een mijlpaal door maar liefst 132 BMW’s 7 Serie te leveren aan het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Saudi-Arabië. Deze auto’s, een mix van BMW’s 740i en 740Li - de verlengde variant - zijn bestemd voor de ambassades van het ministerie wereldwijd. In gezelschap van onder meer Ossama Abdulmajed Al Shobokshi, ambassadeur van Saudi-Arabië in Duitsland en Sheikh Mohamed Yousuf Naghi, eigenaar van het BMW-importeurschap in Saudi-Arabië, werden de BMW’s 7 Serie in het gebouw van BMW Welt in München overgedragen. BMW Welt, gelegen nabij BMW’s hoofdkantoor in München, is een multifunctioneel gebouw dat zowel functioneert als experience-centre voor BMW’s huidige modellen, als distributiecentrum en zich bovendien perfect leent voor zaken als tentoonstellingen en conferenties.

 

Mijlpaal

Sheikh Mohamed Yousuf Naghi was verheugd met de afronding van deze bijzondere aflevering: “BMW heeft een sterk en succesvol marktaandeel in Saudi-Arabië, waar we met deze historische overeenkomst op verder bouwen. Het Ministerie van Buitenlandse Zaken vertegenwoordigt de regering via de ambassades over de hele wereld. We zijn trots dat de regering de BMW 7 Serie heeft gekozen als officieel transportmiddel. De 7 Serie is immers het vlaggenschip in het luxesegment.” Als grootste importeur van BMW’s 7 Serie in het Midden-Oosten, is Saudi-Arabië een zeer belangrijke markt voor het segment van dit vlaggenschip. Tussen januari en juni zijn er zelfs 617 exemplaren verkocht, wat een stijging van 124% ten opzichte van vorig jaar betekent. De overeenkomst voor het leveren van 132 BMW’s 7 Serie is tevens voor Saudi-Arabië een mijlpaal. De goede relatie van de Saudische BMW-importeur met de regering heeft in de afgelopen jaren al geresulteerd in het leveren van vele 5 en 7 Series. “Al vele jaren verzorgen wij ‘world-class’-auto’s voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken,” vertelt Sheikh Mohamed Yousuf Naghi. “De 7 Serie staat wereldwijd bekend om zijn comfort, luxe en technische innovatie. In zijn klasse is hij toonaangevend op het gebied van het terugdringen van CO2-emissies en brandstofverbruik, in combinatie met een geweldige performance. Het is hét ideale vervoermiddel voor belangrijke topfunctionarissen. De BMW 7 Serie vervoert de betreffende ambassadeur geheel in stijl, comfortabel en bovendien erg veilig, waar dan ook ter wereld.”

 

image/jpeg


  

| Disclaimer