Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Audi A4 nu ook als S edition


image/jpeg

 

In navolging van de Audi A3 is nu ook de Audi A4 als S edition verkrijgbaar. Daarbij krijgt de Audi A4 de beschikking over een sportief getinte en bijzonder complete standaarduitrusting, met onder meer een S line sportonderstel, Xenon plus-verlichting, een diefstalalarm, MMI-navigatie en 18-inch velgen. De meerprijs voor de S edition-modellen bedraagt slechts € 5.000,-. Echter zullen er niet meer dan 500 S edition-modellen beschikbaar zijn.

 

De uitrusting van de Audi A4 S edition is uitermate omvangrijk. Het toch al sportieve karakter wordt om te beginnen extra aangezet met S line. Dat staat voor een 30 mm verlaagd sportonderstel in combinatie met 18-inch lichtmetalen velgen en 245/40 R 18-banden. S line verleent ook het interieur extra sportiviteit. Zo is de hemelbekleding in zwart uitgevoerd. De stoelen zijn bekleed met een speciale combinatie van stof en zwart leder, voorzien van elektrisch verstelbare lendensteunen en het S line-logo. Ook standaard is een met leer bekleed driespaaks S line-sportstuur en een pooknop die is afgewerkt met geperforeerd leer. De stiksels van het stuur, de pookknop én de vloermatten zijn uitgevoerd in zilvergrijs of zwart. Het interieur is bovendien afgewerkt met S line-decoratielijsten in geborsteld aluminium. Er is keuze uit de exterieurkleuren ‘Daytonagrijs’ en ‘Phantomzwart’. Om het bijzondere karakter van de A4 S edition te benadrukken, zijn de instaplijsten links en rechts voorzien van het S line-opschrift.

Hoge mate van luxe
De Audi A4 en A4 Avant S edition laten overtuigend zien dat een sportief karakter prima samen kan gaan met een hoge mate van luxe en comfort. Tot de standaarduitvoering van de S edition-modellen horen namelijk ook Xenon plus-verlichting, Audi parking system achter, diefstalalarm, MMI-navigatie, bestuurdersinformatiesysteem met kleurenscherm, Audi soundsystem, telefoonvoorbereiding, een middenarmsteun vóór en fraaie optische accenten in de vorm van aluminium raamlijsten en een aluminium dakrailing (Avant).

Gunstige meerpijs
Ondanks de omvang van de extra uitrusting, bedraagt de meerprijs voor de S edition-uitvoeringen van de A4 slechts € 5.000,-. Het effect daarvan komt elk jaar weer terug in de vorm van een beperkte bijtelling voor zakelijke rijders. De S edition-uitvoeringen zijn leverbaar in combinatie met de 120 of 160 pk sterke 1.8 TFSI-motor, de 2.0 TFSI met 180 pk en de 2.0 TDI met 120 pk of 143 pk. Er is keus uit een handgeschakelde zesbak of een automatische Multitronic-transmissie. De 2.0 TFSI met handgeschakelde versnellingsbak heeft een A-label; de overige benzinemodellen hebben een B-label. Een aantal dieselmotoren heeft eveneens een A-label. Alle S edition-modellen hebben standaard voorwielaandrijving, echter is dit optioneel op de 160 pk sterke 1.8 TFSI en de 2.0 TDI met 143 pk. De totale oplage van de Audi A4 S edition bedraagt 500 stuks. De levering start per direct.


image/jpeg


  

| Disclaimer