Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Sterke aanscherping prijzen Volkswagen Eos


 

23-05-2010 - Volkswagen heeft de prijzen van de Eos sterk aangescherpt. Voor alle uitvoeringen van de elegante vierzits auto met de unieke CSC-dakconstructie (Coupé, Schuifdak, Cabriolet) geldt dat de catalogusprijs met € 3.100,- wordt verlaagd. Daardoor is de Eos nu leverbaar vanaf € 29.990,-.

Bovendien worden leren bekleding en 17-inch lichtmetalen velgen nu voor een extra scherpe meerprijs aangeboden. De Volkswagen Eos dankt zijn succes vooral aan zijn fraaie en innovatieve dakconstructie. In het stalen ‘cabriodak’ is een glazen schuif-/kanteldak opgenomen, waardoor het ‘open seizoen’ extra vroeg kan beginnen en later kan eindigen. Dankzij de solide dakconstructie is de Eos bovendien een echte vierseizoenen-auto. Ongeacht het jaargetijde is de Eos een volwaardige vierzitter met een grote bagageruimte.

BlueMotion
De Eos is leverbaar met een breed scala aan benzine- en dieselmotoren. In het gamma bevinden zich ook enkele extra zuinige BlueMotionTechnologies-modellen. Een groot aantal Eos-uitvoeringen heeft dan ook een groen energielabel. Dat geldt bijvoorbeeld voor de 122 pk sterke Eos 1.4 TSI BlueMotionTechnology met handgeschakelde zesversnellingsbak. Deze uitvoering is goed voor een B-label en staat nu in de prijslijst voor € 29.990,- (voorheen € 33.090,-). De Eos 2.0 TDI met 140 pk is nu leverbaar vanaf € 36.990,- (was € 40.090,-).

Extra voordeel
De Eos profiteert niet alleen van aangescherpte catalogusprijzen, maar ook van twee andere stijlvolle aanbiedingen. Zo wordt leren bekleding (kleur naar keuze) nu aangeboden voor € 1.495,- (was € 1.895,-). Een andere interessante optie is een set 17-inch lichtmetalen velgen (MAK Hornet), die nu slechts € 399,- kosten.  

| Disclaimer