Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Vijf nieuwe A-labels voor Lancia Delta


image/jpeg

 

Door verlaging van het verbruik en de CO2-uitstoot, noteert Lancia bij de Delta vijf nieuwe A-labels. Vanwege dit groene feit introduceert Lancia het optiepakket: ‘Business Pack’ op de Oro versies met een klantvoordeel van ruim € 2.600,-.

 

Sinds de introductie is de Lancia Delta louter leverbaar met groene labels. Het streven naar duurzame mobiliteit houdt hier niet op voor het Italiaanse merk. Door het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot te verminderen, zijn vijf voormalige B-labels omgezet in A. Vanwege dit groene feit introduceert Lancia een optie-pakket met een consumentenvoordeel van ruim € 2.600,-. Het ‘Business Pack’ heeft een consumentenwaarde van € 4.120,- maar Lancia biedt het aan voor € 1.495,-. Het pakket is leverbaar op de meest verkochte Oro uitvoering en bestaat uit: Instant Nav, Blee&Me, USB-poort voor mediaplayer, Magic Parking, cruise control, regen- en lichtsensoren en automatisch dimmende binnenspiegel.

 

20 milieulabels

De Lancia Delta is leverbaar met 20 groene milieulabels. Alle motoren zijn milieuvriendelijk en hebben een groen milieulabel. De Lancia Delta biedt keus uit drie benzinemotoren met vermogens van 120, 150 en 200 pk. Qua diesels is er een 120 pk sterke 1.6 MultiJet, een 2.0 MultiJet met 165 pk én een 190 pk sterke 1.9 16V Twin Turbo. De Lancia Delta, voorzien van de maximale vijf Euro NCAP veiligheidssterren, staat bij de dealer vanaf € 23.995,- en heeft drie jaar garantie. Standaard is de Delta onder meer voorzien van elektrische raambediening voor- en achter, airconditioning, centrale armsteun met koelvak, zes airbags, in hoogte verstelbare voorstoelen, neerklapbare èn verschuifbare achterbank, LED-verlichting voor en achter, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en radio/cd/mp3 speler met stuurbediening.


image/jpeg


  

| Disclaimer