Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Ook nieuwe Audi R8 Spyder op Miljonair Fair


image/jpeg

 

23-11-2009 - De nieuwe, zeer exclusieve Audi R8 Spyder 5.2 V10 FSI quattro maakt zijn Nederlandse debuut op de Miljonair Fair (10 t/m 14 december) in de Amsterdam RAI. De marktintroductie van deze elegante sportauto met elektrisch bedienbaar stoffen dak staat gepland voor 2010.

 

De Audi R8 Spyder is een echte R8, maar met een eigen gezicht. Zo is de sportauto voorzien van een motorkap met uitgesproken welvingen waarin luchtroosters zijn opgenomen. De R8 Spyder is hightech tot in detail en is uitgerust met een zeer licht, elektrisch bedienbaar stoffen dak. Vooral de langgerekte ‘vinnen’ zorgen voor een spectaculair silhouet.

Bijzondere staaltjes hightech
Het interieur biedt volop ruimte aan twee inzittenden. Echte eyecatchers zijn het afgevlakte multifunctionele sportstuur en diverse in aluminium uitgevoerde onderdelen. Zelfs de stoelen zijn hightech. De standaard fijn nappalederen bekleding heeft een speciale kleurpigmentering, waardoor infrarood licht wordt gereflecteerd. Dit zorgt ervoor dat de opwarming van de stoelen met 20 graden Celsius wordt beperkt als de auto open in de zon staat. Een innovatieve optie vormen de gordelmicrofoons. In beide veiligheidsgordels zijn drie microfoons geïntegreerd. Dit maakt het mogelijk om ook met geopend dak op de snelweg handsfree een telefoongesprek te voeren.

Uniek en indrukwekkend motorgeluid
De grotendeels uit aluminium vervaardigde, direct ingespoten V10 van de R8 Spyder heeft een vermogen van 525 pk bij 8.000 toeren. De R8 Spyder sprint in slechts 4,1 seconden van 0-100 km/h en de topsnelheid bedraagt 313 km/h. Dit alles gaat gepaard met een uniek en indrukwekkend motorgeluid.


De Audi R8 Spyder 5.2 FSI quattro wordt grotendeels met de hand gebouwd bij quattro GmbH in Neckarsulm en komt naar verwachting het tweede kwartaal van 2010 op de markt. De prijs is nog niet bekend.

image/jpeg


  

| Disclaimer