Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Autoprice BV en BVA-Automotive gaan nieuwe auto?s online veilen


image/jpeg

 

23-11-2009 - Autoprice BV, de jonge automotive internetonderneming uit Almelo, is gespecialiseerd in bemiddeling bij de aanschaf van nieuwe auto’s via het internet door bedrijven en privépersonen. Het bedrijf is al enige tijd zeer succesvol in diverse Europese landen. Autoprice breidt de activiteiten nu verder uit door ook partijen nieuwe auto’s middels een internetveiling aan te bieden. Daarvoor is het bedrijf een samenwerkingsverband aangegaan met BVA-Automotive, een dochteronderneming van het bekende veilinghuis BVA uit Hoevelaken.

 

Autoprice, met het hoofdkantoor in Almelo en een vestiging in Duitsland, is sinds 1999 succesvol actief op de Duitse markt en sinds enige tijd ook in Nederland. Vanwege de afwijkende belastingmaatregelen in Europa, verschillende uitrustingsniveaus en onderscheidend koopgedrag bestaan er binnen de EU nog steeds grote prijsverschillen, oplopend tot maximaal 40%. Arjen van Beek, directeur Autoprice: “Door de ervaring, know-how en het internationale netwerk van Autoprice kunnen we niet alleen voor veel autotypes scherpe prijzen afspreken voor onze klanten. Ook hebben wij door de situatie en ontwikkelingen in de internationale autoindustrie de beschikking over grotere partijen auto’s tegen scherpe, marktgerelateerde prijzen. Een veiling van zo’n partij auto’s via het internet, gefaciliteerd door BVA Automotive, is dan een prima afzetkanaal, met veel voordeel voor de koper.”

BVA-Automotive
Sinds 1 november jongstleden is BVA-Automotive van start gegaan, een nieuwe activiteit van het succesvolle online veilingbedrijf BVA Auctions BV in Hoevelaken. BVA-Automotive kan steunen op de enorme ervaring van BVA-Auctions in de veilingwereld. De BVA-Auctions.com website geniet een enorme bekendheid, waardoor een substantieel afzetpotentieel voor BVA-Automotive en Autoprice wordt gegenereerd. Nogmaals Arjen van Beek: “Omdat wij zeer goed zijn ingevoerd in de internationale autoindustrie hebben wij als een der eersten de informatie, wanneer een groep fabrieksnieuwe auto’s ter beschikking komt. Het internet en een online veiling zijn een prima verkoopplatform, waarbij kopers in een webomgeving kunnen bieden op de auto’s die op een veiling worden aangeboden. Daarbij is de samenwerking met een gerenommeerd en ervaren bedrijf als BVA onontbeerlijk. Het voordeel kan aanzienlijk oplopen bij een gelijkblijvende service. Autoprice begeleidt de koper daarbij gedurende het gehele traject, van aanschaf tot levering.”


  

| Disclaimer