Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

AutoRAI 2011 - Volkswagen neemt er twintig mee


 

08-04-2011 - Zoals bij vrijwel elke AutoRAI is Volkswagen ook dit jaar weer prominent aanwezig. Op de 1.100 m2 grote stand in de parkhal zijn twintig Volkswagens te zien, waaronder de Golf Cabrio en de vernieuwde Tiguan die hun nationale debuut beleven. Ook voor beginnende automobilisten is een bezoekje aan de VW-stand aan te raden. Volkswagen Rijbewijs geeft namelijk dagelijks een rijbewijs ter waarde van 1.500 euro weg.

 

De opgefriste Volkswagen Tiguan die in mei bij de dealer verschijnt, heeft een aantal uiterlijke wijzigingen ondergaan. Het zijn geen grote verschillen, maar Volkswagen hecht veel waarde aan het feit dat álle modellen up-to-date zijn. En dus moest de voorzijde van de Tiguan worden voorzien van een strakkere grille en koplampen met led-techniek. Ook de achterzijde werd subtiel bijgeschaafd en vanbinnen vinden we een nieuw multifunctioneel stuurwiel en hier en daar is er gekozen voor een andere materiaalsoort.

Cabrio
De nieuwe Golf Cabriolet is echter de belangrijkste Volkswagen-primeur die tijdens de AutoRAI in de spotlights staat. De introductie van deze cabriolet markeert immers de terugkeer van een icoon. Van zijn voorgangers werden meer dan 680.000 exemplaren verkocht en hoewel hij enkele jaren van het toneel was verdwenen, heeft het nieuwe model alles in zich om het succes voort te zetten. De Golf Cabrio is stijlvol vormgegeven, vanwege de minimale bagageruimte van 250 liter is hij lekker praktisch en de standaarduitrusting is behoorlijk uitgebreid. Bovendien vergt het slechts 9,5 seconden om het canvas dak volledig te openen of te sluiten. De AutoRAI is tevens het moment dat de Golf Cabrio kan worden besteld. De vanafprijs bedraagt 27.290 euro en wie er vroeg bij is, kan hem half augustus al voor de deur hebben staan.


 


  

 


| Disclaimer