Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

AutoRAI 2011 - Renault gaat elektrisch


 

08-04-2011 - Renault biedt bezoekers van de AutoRAI alle kans om het merk optimaal en van dichtbij te beleven. Behalve bijzondere primeurs zijn er op de stand innovatieve personenauto’s aanwezig, maar ook vier elektrisch aangedreven modellen en zelfs de Formule 1-bolide van het Lotus Renault Team.

 

Onder het motto ‘elektrisch rijden voor iedereen’ begint Renault nog dit jaar met de levering van de Kangoo Z.E. en de Fluence Z.E., die hun Nederlandse debuut op de AutoRAI beleven. Gelijktijdig worden ook de elektrische Twizy en de compacte Renault Zoé getoond. Op de Renault-stand is het mogelijk om een proefrit aan te vragen met de Fluence Z.E.. De auto staat vervolgens klaar op het buitenterrein van de RAI. 

Primeurs
Naast vrijwel het complete gamma toont Renault op de AutoRAI ook de vernieuwde Laguna in de uitvoeringen Estate Dynamique en Coupé Monaco GP. Voor de sportieve rijder zijn er de Renault Wind Gordini en de Twingo RS Gordini. Andere speciale uitvoeringen zijn er in de vorm van de Twingo Miss Sixty, die is gestyled door het gelijknamige Italiaanse kledingmerk in de kleur Pink Bohème en de zeer bijzondere Renault Clio Night & Day. Het meest tot de verbeelding spreekt ongetwijfeld de primeur van de Captur; de spectaculaire concept car van Laurens van den Acker, directeur design van Renault.

Formule-1
Tot slot heeft Renault een bijzondere traktatie voor de liefhebbers van Formule-1. Tijdens de AutoRAI staat namelijk de Lotus Renault Formule-1-bolide op de Renault-stand; een unieke kans om deze racewagen eens van dichtbij te bewonderen.

 

Renault Captur


  

 


| Disclaimer