Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Na de Twingo nu ook belastingvrije Renault Clio


 

15-12-2010 - Renault lanceerde onlangs de eerste Twingo met een dieselmotor, die meteen in de belastingvrije categorie valt. Nu hebben de Fransen hetzelfde blok in de Clio gelepeld, waardoor deze eveneens als BPM- en wegenbelastingvrije variant kan worden besteld.

De Franse autofabrikant timmert flink aan de weg op het gebied van belastingvrije modellen. In navolging van de belastingvrije Twingo introduceert Renault nu ook een fiscaal aantrekkelijke Clio. De nieuwe, superzuinige drie- of vijfdeurs Clio wordt aangedreven door een 1.5 dCi dieselmotor met een vermogen van 85 pk en een koppel van 200 Nm. Het gemiddelde brandstofverbruik bedraagt slechts 3,6 l/100 km met een bijbehorende CO2-uitstoot van 94 g/km.

De Renault Clio 1.5 dCi 85 FAP ECO2 is leverbaar als Authentique en Serie Limitée Parisienne. De standaarduitrusting van de Authentique bestaat onder meer uit een boordcomputer, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, een radio/cd/mp3-speler en mistlampen vóór. De Serie Limitée Parisienne is een nieuwe, tijdelijke uitvoering. Bovenop de uitrusting van de Authentique heeft de Limitée Parisienne airconditioning, een snelheidsregelaar- en begrenzer, gordijnairbags en een met leder bekleed stuurwiel en pookknop.

Het BPM- en wegenbelastingvrije model is per direct te bestellen. De prijs van de Authentique-uitvoering is vastgesteld op 14.190 euro en de Serie Limitée Parisienne kost 15.490 euro. 


  

| Disclaimer