Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Gelimiteerde BMW 1 Serie Business Line Sport boordevol extra?s


image/jpeg

 

18-02-2010 - BMW heeft de 1 Serie voorzien van een M-sportpakket inclusief M-sportonderstel, het M-aerodynamicapakket en sportstoelen. Deze sportief uitgeruste variant gaat door het leven onder de naam ‘Business Line Sport’ en kent een oplage van slechts 250 exemplaren.

 

BMW biedt met de Business Line Sport uitvoering een goede balans tussen sportieve aantrekkingskracht, luxe en een gunstig verbruik. Zowel het interieur als het exterieur van de auto is voorzien van talloze M-opties. Door het sportonderstel ligt de 1 Serie exact 15 mm lager. Lichtmetalen 17-inch wielen (18-inch voor de BMW 123d en 130i), gestroomlijnde bumpers en sideskirts van de BMW Motorsportafdeling, donkere raamomlijsting, ‘blackline’ achterlichten en een uitlaatsierstuk completeren de sportieve styling. Alle sportieve M-opties die aan de BMW 1 Serie Business Line Sport zijn toegevoegd, vertegenwoordigen een waarde van zo’n € 7.000,-. Echter wordt dit totaalpakket aangeboden voor slechts € 1.995,-!

Het interieur is ook door de motorsportafdeling van BMW aangekleed. Behalve de sportstoelen zijn er een multifunctioneel M-sportstuur, instaplijsten met M-logo, een M-pookknop en donkere hemelbekleding. Het interieur is bekleed met zwarte stof met blauwe stiksels. De extra uitrusting omvat tevens automatische klimaatregeling, een regensensor en een lichtsensor. Ook een opbergpakket en een middenarmsteun met bergvak zijn aan boord.

De prijzen van de BMW 1 Serie Business Line Sport beginnen bij € 28.040,- voor de driedeurs BMW 116i (B-label). Dieselen kan vanaf € 30.255,- voor de BMW 118d Corporate Lease Business Line Sport. Het navigatiesysteem Business kost in deze uitvoering van de € 995,-, wat ook weer een voordeel van ruim € 1.200,- betekent.

De beschikbaarheid van de BMW 1 Serie Business Line Sport is gelimiteerd. Er zijn in totaal 250 exemplaren van deze verleidelijke 1 Serie te verkrijgen.


image/jpeg


  

| Disclaimer