Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Sterkste hybride ter wereld kost ? 130.500,-


image/jpeg

 

09-02-2010 - BMW heeft de nieuwe ActiveHybrid X6 voor een bedrag van € 130.500,- op de prijslijst gezet. Deze X6 is niet alleen 20% sterker en 20% zuiniger dan de X6 xDrive50i waarvan hij is afgeleid, maar de ActiveHybrid X6 is zelfs meteen de krachtigste hybride-auto ter wereld. En dat met een groen C-label.

 

De standaarduitrusting van de nieuwe BMW ActiveHybrid X6 is bovendien extra compleet en biedt tegelijkertijd een besparing van ruim € 4.200,- ten opzichte van een vergelijkbaar uitgeruste X6 xDrive50i. Dankzij de lagere CO2-emissie wordt deze hybride BMW X6 namelijk minder belast met BPM.

De BMW ActiveHybrid X6 is met zijn vermogen van 485 pk en koppel van maar liefst 780 Nm een uitermate krachtig topmodel. Dankzij het innovatieve ‘Two-Mode Hybrid-systeem’ laat de BMW ActiveHybrid X6 een CO2-emissie van 231 g/km noteren. Dat is het gunstigst van alle BMW X6 modellen met een benzinemotor en slechts fractioneel hoger dan een BMW X6 met een dieselmotor.

Tot de standaarduitrusting van de ActiveHybrid X6 behoren onder meer metallic lak, BMW Professional navigatiesysteem met spraaksturing en bluetooth, vierzone airconditioning, een dvd-wisselaar, elektrisch verwarmde en bediende comfortstoelen, lederen bekleding, Individual met een leder bekleed dashboard, ‘Soft Close Automatic’ op de portieren, Park Distance Control en 19-inch velgen.

Als zogeheten ‘full hybrid’ kan de BMW ActiveHybrid X6 tot een snelheid van 60 km/h geheel elektrisch rijden. Door het samenspel van de transmissie, de twee elektromotoren en de verbrandingsmotor kan deze BMW X6 echter in praktisch alle rijomstandigheden brandstof besparen. Dat samenspel zorgt ook voor extra prestaties als de bestuurder daarom vraagt.


image/jpeg


  

| Disclaimer