Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Exclusief voor Nederlandse markt: BMW M3 Coup? Track Edition


 

22-01-2011 - Op de komende AutoRAI (12-23 april) heeft BMW een bijzondere primeur voor ons in petto. De Duitse fabrikant presenteert dan namelijk de M3 Coupé Track Edition, die exclusief voor de Nederlandse markt in een eenmalige oplage van tien stuks wordt geproduceerd.

De M3 wordt aan de buitenkant gekenmerkt door zijn matte lak in de kleur Frozen Grey en 19-inch zwarte BMW M-wielen. Daarnaast is het model voorzien van exterieurdelen in dark chrome, een zwarte grille, rode remklauwen, een carbon splitter aan de voorzijde en carbon spiegelkappen. Vanbinnen siert leder Novillo Schwarz met contrasterend rood stiksel de sportstoelen, het dashboard en de deuren. Het dashboard is voorzien van interieurlijsten in leder carbonstructuur met een zelfde contrasterend rood stiksel. Voor een ultieme rijbeleving beschikt het model daarnaast over een tien millimeter verlaagd onderstel, een verhoogde topsnelheid tot 280 km/h, een M Performance uitlaatdempersysteem, elektronische schokdemperregeling (EDC) met extra ‘race-stand’ en M Drive-mode voor optimale afstelling van de auto.

De sleutels van de BMW M3 Coupé Track Edition worden geleverd in een unieke van carbon vervaardigde BMW M Key Box, samen met twee exclusieve sleutelhangers. Bovendien is een rijtraining op de Nürburgring inbegrepen om de auto en zijn potentieel optimaal te kunnen beheersen. De BMW M3 Coupé Track Edition is vanaf komend voorjaar leverbaar en kost 128.470 euro.


  

| Disclaimer