Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Chevrolet Camaro wint ?World Car Design of the Year?


image/jpeg

10-04-2010 - Aan de Chevrolet Camaro is de onderscheiding ‘World Car Design of the Year’ toegekend door een jury die bestond uit vijf internationaal erkende en gewaardeerde designexperts. De Award werd tijdens de New York International Auto Show aan Chevrolet overhandigd.

 

“Met het ontwerpen van deze moderne sportwagen hebben wij aangetoond dat de mensen nog steeds gepassioneerd zijn over Chevy, meer dan ooit tevoren,” zegt Tom Peters, design director bij Chevrolet. “We zijn heel erg blij met de positieve reacties op de Camaro. Zelfs op markten die nieuw zijn voor Chevrolet heeft hij gezorgd voor een emotionele aantrekkingskracht voor het merk.” Sinds de introductie in het voorjaar van 2009 zijn er meer dan 80.000 Chevrolets Camaro van het nieuwste model verkocht. De Camaro versloeg zijn naaste rivaal gedurende laatste tien maanden en behield in die periode iedere maand zijn toppositie in het marktsegment van de sportwagens.

De World Car Design of the Year categorie, en de daarbij horende onderscheiding, is bedoeld om nieuwe auto’s in de schijnwerpers te plaatsen die de grenzen op het gebied van innovatie en vormgeving hebben verlegd. Auto’s die voor een onderscheiding in aanmerking kwamen, zijn gekozen uit een lijst met dertig kandidaten, die zijn genomineerd door 59 World Car juryleden uit 25 landen over de gehele wereld. In het zevende jaar van zijn bestaan zijn de jaarlijkse World Car Awards uitgegroeid tot één van ‘s werelds meest prestigieuze, geloofwaardige en belangrijke Award-programma’s in de automobielbranche.


image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer