Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Chryslers nieuwe vlaggenschip: de 300


 

21-12-2010 - En profil heeft het nieuwe vlaggenschip van Chrysler – de 300 – nog steeds heel veel weg van de 300c. Toch is het model op behoorlijk wat punten veranderd. Een vernieuwde grille en led-dagrijverlichtingen in de koplampen zijn twee dingen die meteen in het oog springen.

 

Naast de koplampen zijn ook de achterlichten voorzien van led-verlichting. De verticale ‘streep’ daarin maakt de auto overigens erg herkenbaar in het donker. Op het gebied van het exterieur heeft de 300 een chromen afwerking en dito details die zorgen voor een extra stukje allure. Verder zijn de stijlen dunner en is de achter- en voorruit aangepast, waardoor de aerodynamica is verbeterd en het zicht naar voor met vijftien procent is toegenomen. De nieuwe achterspoiler is subtiel verwerkt in de kofferklep.

Interieur
In het vernieuwde interieur is voornamelijk gebruikgemaakt van ‘soft touch’-materialen en zijn houten details verwerkt in het dashboard, stuur, deuren en middenconsole. Het nieuwe panoramische dak zorgt voor een extra licht interieur. De chromen afwerking en de saffierblauwe verlichting van het nieuwe instrumentenpaneel geven de twee grote meters een exclusieve touch. Dezelfde sfeer wordt ook in de cabine gecreëerd dankzij de eveneens saffierblauwe led-interieurverlichting. De Chrysler 300 beschikt verder over een 8,4-inch groot ‘Unconnect Touch infotainment center’. Daarmee heeft het model het grootste standaard touchscreen display in zijn segment. Via het ‘infotainment center’ kunnen bestuurders de navigatie en de climate control bedienen, maar kan bijvoorbeeld ook verkeersinformatie, brandstofprijzen en andere informatie opgevraagd worden.

 

 

  

 

 

 

 


  

| Disclaimer