Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Na de DS3 komt de DS High-Rider


image/jpeg

 

17-02-2010 - De Citroën DS3 is het eerste model binnen de nieuwe DS-lijn, die zich ten opzichte van de overige Citroën-modellen onderscheidt door een overdosis stijl en rijplezier. De nieuwe DS3 staat binnenkort al in de showroom, dus voor Citroën een mooi moment voor de volgende: de DS High-Rider.

 

Citroën kondigde in februari 2009 al de geboorte van de nieuwe, onderscheidende DS-lijn aan. De DS-lijn is een aanvulling op het bestaande gamma van Citroën en biedt aan klanten de mogelijkheid zich te onderscheiden door de stijl, het ontwerp, het rijplezier en raffinement. Nu Citroën presenteert de DS High-Rider.

De DS High-Rider is een conceptmodel, gebaseerd op Full Hybrid-techniek. Door zijn gouden kleur en chromen accenten heeft hij een behoorlijk exclusieve uitstraling. Opvallend is ook het dak dat van textiel is gemaakt.

De DS High-Rider combineert dynamische prestaties moeiteloos met milieubewustzijn. De aandrijving van de DS High-Rider is gebaseerd op een Full Hybrid-lijn, bestaande uit een dieselmotor en een elektrische motor. Deze elektrische motor, die zich achterin de auto bevindt, kan zodra de berijder snel wil accelereren direct aanvullend koppel bieden aan de zuinige dieselmotor. De term Full Hybrid heeft de High-Rider te danken aan het feit dat hij ook volledig elektrisch kan rijden.


image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer