Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuw - Dacia Sandero Stepway


image/jpeg

 

Dacia onthulde onlangs de Sandero Stepway, een stoere versie van de Sandero. De Stepway versterkt het succes van de compacte en ruime hatchback van Dacia, waarvan er sinds zijn introductie in juli 2008 bijna 2.000 zijn verkocht.

 

De Dacia Sandero Stepway is de Europese versie van de Renault Sandero Stepway, één van de nieuwste auto’s van het Renault-gamma in Brazilië, die in de Braziliaanse fabriek in Curitiba wordt gebouwd. Meer dan 80% van de onderdelen die speciaal voor de Dacia Sandero Stepway zijn ontwikkeld, is gelijk aan die voor de Zuid-Amerikaanse Renault Sandero Stepway.

 

Unieke looks

Met zijn sportieve design moet de Dacia Sandero Stepway een jonger publiek aantrekken, dat op zoek is naar een betaalbare auto met een sterke persoonlijkheid. De verhoogde bodemvrijheid, de beschermplaten voor en achter, de skirts, de in lengterichting geplaatste dakrails en de verchroomde uitlaatpijp geven de Sandero Stepway zijn unieke looks. De Stepway is standaard in drie kleuren leverbaar: Gris Platine, Gris Comète en Rouge de Feu.

 

Troeven

De Sandero Stepway biedt naast zijn uitgesproken design alle troeven die de compacte Sandero hatchback zo succesvol hebben gemaakt, namelijk ruimte, veiligheid, betrouwbaarheid en een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding. De Stepway is een zeer ruime auto; door zijn royale afmetingen biedt hij ruimte aan vijf volwassenen. De enorme bagageruimte van 320 liter is met neergeklapte stoelen nog eens uit te breiden tot 1.200 liter. Voor wat betreft veiligheid beschikt de Dacia Sandero Stepway over het ABS Bosch 8.1-systeem met elektronische remkrachtverdeler en noodstopbekrachtiging en over twee airbags voor bestuurder en passagier.

 

Dacia-filosofie

De Sandero Stepway is gebaseerd op het uitrustingsniveau Ambiance en is onder meer uitgerust met centrale portiervergrendeling, stuurbekrachtiging en
comfortuitrustingen zoals de 1/3 – 2/3 neerklapbare achterbank en mistlampen voor een beter zicht ’s nachts of bij mist. Achter het stuur zorgt de verhoogde rijpositie voor zeer comfortabel rijden. De Dacia Sandero Stepway is leverbaar met de 1.6 MPI 90 pk benzinemotor. Het lage gemiddelde brandstofverbruik van 7,6 l/100 km, bevestigt de aantrekkelijkheid van deze Dacia. Uiteraard blijft de Sandero Stepway trouw aan de Dacia-filosofie en hij wordt daarom aangeboden met een uitstekende prijs/prestaties-verhouding. Deze nieuwe Dacia is verkrijgbaar voor € 11.495,- en staat deze maand in de Nederlandse showroom. Zoals alle auto’s uit het Dacia-gamma heeft de Sandero Stepway drie jaar of 100.000 km fabrieksgarantie.


image/jpeg


  

| Disclaimer