Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Daihatsu introduceert de Sirion Limited Black


 

16-06-2010 - De Daihatsu Sirion is vanaf heden gelimiteerd verkrijgbaar met het exclusieve Limited Black-pakket. De matzwarte bodykit, matzwarte achterspoiler en het matzwart dak geven de Sirion een sportieve en unieke uitstraling.

De compacte Sirion behoort tot de ruimste en zuinigste in z’n klasse. Hij biedt plaats aan vijf personen en bagage, en is voordelig in gebruik. Om kopers van de Sirion de kans te geven om zich nog meer van de concurrentie te onderscheiden en om het sportieve uiterlijk van de Sirion te benadrukken, biedt Daihatsu nu het Limited Black-pakket aan. Daarmee speelt het Japanse merk in op de trend van de kleur matzwart, die momenteel erg populair is.

Het Limited Black-pakket is verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage van slechts honderd stuks. Elke Sirion Limited Black heeft een exclusieve, genummerde badge op het dashboard. Het pakket is tijdens de zomer verkrijgbaar voor € 1.199,- bij de Daihatsu-dealer. Er is overigens al een Daihatsu Sirion Limited Black vanaf € 12.498,-.  

| Disclaimer