Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

De nieuwe Aygo is ER bijna


 

05-01-2012 - De vernieuwde Toyota Aygo is stiller, zuiniger en goedkoper. De vanafprijs gaat tijdelijk omlaag naar 7.990 euro en het kleintje wordt in de loop van maart in de showroom verwacht.

Wie niet tot maart kan wachten, doet er goed aan half januari een bezoekje te brengen aan de autosalon van Brussel. Daar is Toyota’s nieuweling in vol ornaat te bewonderen. Zaken die opvallen: de nieuwe grille met daarin – vanaf de Aygo Aspiration – twee smalle strips met led-dagrijverlichting. Wat vanbinnen opvalt, is de nieuwe donkergrijze kleur van het dashboard, het nieuw vormgegeven stuur en het nieuwe audiosysteem dat vanaf de Aspiration-uitvoering onder meer is voorzien van Bluetooth en een USB/iPod-aansluiting.
Omdat Toyota de Aygo ook onder de motorkap onder handen heeft genomen (aanpassingen aan wielophanging en motor), is het autootje nog zuiniger dan ie al was. Daardoor is ie tot 2014 wegenbelastingvrij.
De Aygo wordt leverbaar in de uitvoeringen Access, Comfort, Comfort Orange, Aspiration en de Dynamic Orange, waarvan de Orange-uitvoeringen natuurlijk het meest in het oog springen. Deze zijn in de knaloranje metallic kleur ‘Tabasco Orange’ gespoten en voorzien van oranje ringen rondom de toerenteller en de openingen van de luchtventilatie. De oranje lak iets te veel van het goede? Kies dan voor zwart of grijs. De uitvoering behoudt dan wel zijn oranje buitenspiegels en deurgrepen. Als finishing touch heeft de Dynamic Orange standaard ook nog oranje/zwarte stoelbekleding.


  

| Disclaimer