Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Donkervoort D8 GT rijdt eerste 24-uurs race in Dubai


image/jpeg

 

9-12-2009 - Na het behaalde vice-kampioenschap in de FIA GT4 European Cup en de gastraces in de Dutch GT4, participeert Donkervoort Racing in januari 2010 in de 24 Hours of Dubai. Dit wordt de allereerste 24-uurs race voor de in 2007 geïntroduceerde Donkervoort D8 GT, waar sinds 2008 mee wordt geracet.

 

Met een gloednieuwe en speciaal ontwikkelde 24-uurs editie van de D8 GT zullen de bekende Nederlandse coureur Peter Kox en European GT4 coureurs Nico Pronk (CH), Stéphane Wintenberger (F) en Denis Donkervoort (NL) aan deze uitdagende lange-afstandsrace deelnemen, die op 14, 15 en 16 januari 2010 op het ultramoderne Dubai Autodrome zal plaatsvinden.

Nieuwe ontwikkelingen
Alle ontwikkelingen en ervaringen van de afgelopen seizoenen in de FIA GT4 European Cup zijn verwerkt in de nieuwe Donkervoort D8GT(4) 2010. Zo zijn onder meer de remmen en het brandstofsysteem aangepast. Bovendien is voor het eerst een hybridechassis met koolstof sandwichpanelen in combinatie met de bestaande buizenframe-constructie topegepast. Tevens is de aërodynamica onder de auto verbeterd, door het toepassen van een nieuwe diffuser. De look van de achterkant is daardoor ook sterk gewijzigd.

Donkervoort Events
Uiteraard maakt Donkervoort Events van deze gelegenheid gebruik om tijdens en direct na dit 24-uurs evenement een aantal aantrekkelijke event-mogelijkheden aan te bieden. Dit spannende race-evenement biedt een unieke bezoekmogelijkheid voor zowel Donkervoort-rijders als de klantenkring van Donkervoort Events. Zo krijgen klanten tijdens de race bijvoorbeeld een exclusief kijkje achter de schermen, toegang tot de Donkervoort VIP Lounge en een meet & greet met Peter Kox.


image/jpeg


  

| Disclaimer