Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Elandproef geen probleem voor Landwind CV9


 

11-06-2010 - Het Chinese Landwind probeert met zijn nieuwe gezinsauto, de CV9, weer voet aan de grond te krijgen. Een goede wegligging is een absolute voorwaarde om in Europa überhaupt te slagen. Om te bewijzen dat de CV9 de elandproef met succes heeft doorstaan, is er zelfs een filmpje op YouTube geplaatst.

Landwind heeft voor de uitwijktest de normen gehanteerd die de Duitse ADAC gebruikt. In het verleden heeft deze zware elandproef (uitgevoerd bij een snelheid van 90 km/h) al een paar zeer gerenommeerde automerken in het nauw gebracht, omdat de auto in kwestie gevaarlijk weggedrag vertoonde of zelfs op zijn dak terecht kwam.

Landwind wil het feit dat de CV9 deze elandproef ‘gewoon’ heeft doorstaan graag met iedereen delen. Op YouTube kan dan ook iedereen zien dat de CV9 alle wielen op de grond houdt en de proef zonder dramatische schuivers aflegt. Klik HIER om het filmpje te bekijken.

De Landwind CV9 is nu te bestellen vanaf € 14.495,- en de eerste auto’s worden in september uitgeleverd. Klik HIER voor een overzicht van dealers waar de CV9 nu al te bezichtigen is.  

| Disclaimer