Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Drie Europese premi?res voor Toyota in Gen?ve


image/jpeg

 

18-02-2010 - Ondanks alle perikelen rondom de grootschalige terugroepactie van meerdere modellen, gaat het leven gewoon verder. Toyota richt zich momenteel dan ook volledig op de komende autoshow van Genève, waar de Japanse autofabrikant met vier Europese primeurs zal staan.

 

De nieuwe Auris Full Hybrid is voor Toyota een belangrijk model, die in productierijpe gedaante zijn debuut maakt. Het is voor het eerst dat Toyota Full Hybrid-techniek aanbiedt in een al bestaand model. Daardoor kan de consument de Auris niet alleen bestellen met een benzine- of dieselmotor, maar dus ook met een Full Hybrid-aandrijflijn. De Toyota Auris Full Hybrid is een statement voor de toekomst. Nog voor 2020 moet de consument namelijk vrijwel elk Toyota-model ook met Full Hybrid-techniek kunnen aanschaffen.

Toyota’s positie op het gebied van duurzame mobiliteit komt in Genève verder tot uiting in de Europese première van de Plug-in Hybrid Prius, die middels een stekker in het stopcontact kan worden opgeladen.

 

image/jpeg

Verder beleeft de vernieuwde versie van de Rav4 in Genève zijn Europese debuut. Opvallende verbeteringen aan dit model zijn een vernieuwde neus en een verfijnd interieur. Alle motoren zijn voorzien van Toyota Optimal Drive, waarmee de Rav4 een van de schoonste aandrijflijnen in het compacte SUV-segment heeft.

Ook de Toyota FT-86 zal in Genève zijn Europese première beleven. De FT-86 heeft achterwielaandrijving, een krachtige aerodynamische styling en een ergonomisch uitgevoerde, bestuurdergerichte cockpit. De sportwagen is zo compact en licht mogelijk uitgevoerd, voor optimaal rijplezier.


image/jpeg


  

| Disclaimer