Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Fiat 500 Spiaggina nog te bestellen: Zeldzaam exemplaar


image/jpeg

In juli dit jaar presenteerde Fiat de 500 Spiaggina '58. Het was een bijzondere presentatie. Het model werd namelijk gelijktijdig voorgesteld met een samen door Pininfarina en autoaanpasser Garage Italia gebouwde showauto, de 500 Spiaggina. De opmerkelijke showauto is uitsluitend te koop bij Garage Italia. De bijzondere Spiaggina '58 is gewoon bij uw eigen Fiat dealer te bestellen. Het model kost 24.895 euro. Het leuke is, dat er slechts een klein aantal gebouwd worden van deze auto: 1.958 stuks. De nieuwste versie is een knipoog naar de 500 'Jolly', een model dat in 1958 werd uitgebracht.


Wie kiest voor de nieuwste uitvoering, krijgt een auto die gespoten is in de kleur Azzuro Volare (opvallend blauw). Hij draagt een witte lijn op zijn koets en is uitgevoerd met een ivoorkleurig cabriodak. De auto staat op dezelfde retrowieltjes als de versie van Pininfarina en Garage Italia. De speciale editie heeft chroomkleurige bumpers, zijspiegels, 16-inch lichtmetalen wielen én een logo op de neus dat van hetzelfde materiaal is gemaakt.

image/jpeg

Lekker opvallend
In het interieur komt de blauwe kleur van de lak terug. De standaarduitrusting omvat zaken als een 7-inch scherm,  dat onderdeel uitmaakt van het infotainmentsysteem. Dat systeem kan overweg met zaken als Apple CarPlay en Android Auto. Climate control is standaard, hetzelfde geldt voor cruise control, mistlampen voor, een met leer bekleed multifunctioneel stuurwiel, parkeersensoren en elektrisch inklapbare én verwarmbare buitenspiegels. De 500 Spiaggina '58 heeft in alle gevallen de 80 pk sterke TwinAir onder de kap. Dit blok is standaard gekoppeld aan een handgeschakelde vijfbak.

image/jpeg
  

| Disclaimer