Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Fiat 500 TwinAir toont sportieve kant


 

09-06-2011 - De Fiat 500 is er al in diverse vormen (dicht en cabrio), opvallende versies (NL, by Diesel en Gucci) en in bijzondere kleuren zoals roze, parelmoer wit en mat zwart. Nu introduceert het Italiaanse merk twee versies van de 500 TwinAir waarmee het model zich van zijn sportieve kant laat zien.

 

Vanaf heden staat TwinAir niet alleen voor de revolutionaire en onlangs tot ‘Engine of the Year 2011’ bekroonde tweecilindermotor. Fiat introduceert namelijk twee TwinAir-uitvoeringen die de 500 een opvallend stoere uitstraling geven. Het gaat hier om de TwinAir en TwinAir Plus, waarbij de eerste is voorzien van onder andere 15-inch zwarte lichtmetalen velgen, een achterspoiler (niet op 500C), een sportief interieur met antracietgrijze halflederen bekleding, zwarte hemelbekleding en matgrijze dashboardafwerking. Verder kan de koper rekenen op een radio/cd/mp3-speler en elektrisch bedienbare ramen en buitenspiegels. Ter gelegenheid van de introductie behoort een handbediende airconditioning eveneens tot de standaarduitrusting van de TwinAir.

 

Plus
De meeruitrusting van de TwinAir Plus-uitvoering omvat het Blue&Me communicatiesysteem en 16-inch lichtmetalen velgen in de kleur zwart. Optioneel is de TwinAir Plus bovendien uit te rusten met matgrijze spiegelkappen en een in metallic zwart afgewerkt dak en achterspoiler, waarmee de sportieve uitstraling nog eens extra wordt benadrukt. De 85 pk sterke tweecilinder levert voldoende pit voor een topsnelheid van 173 km/h. Gezien het gemiddelde verbruik van 4,1 l/100 km en een CO2-uitstoot van 95 g/km is hij nog BPM- en wegenbelastingvrij ook. De Fiat 500 TwinAir is er vanaf 14.495 euro en de 500C TwinAir vanaf 17.295 euro. De 500 TwinAir Plus kost minimaal 15.795 euro.

 

 


  

| Disclaimer