Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Fiat komt met gelimiteerde Qubo Trekking Limited Edition


28-05-2010 - Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Fiat een Qubo Trekking Limited Edition geïntroduceerd, die vooral opvalt door zijn uitgebreide standaarduitrusting.

Fiat heeft de Qubo Trekking Limited Edition voorzien van veel extra’s. Zo beschikt deze compacte Italiaan over airconditioning, een radio/cd-speler, een middenarmsteun vóór en een in ongelijke delen neerklapbare achterbank, die overigens ook in z’n geheel uitneembaar is. Verder is deze speciale Qubo uitgerust met mistlampen aan de voorzijde, donker getinte zij- en achterruiten, zilveren dakrails en in carrosseriekleur gespoten bumpers.

De compacte Fiat Qubo is 3,96 meter lang, 1,72 meter hoog en 1,68 meter breed. Uniek in zijn segment zijn de schuifdeuren aan de zijkant. De auto heeft met de stoelen in de normale positie een bagageruimte tot hoedenplankhoogte van 330 liter en tot het dak van 650 liter.
Bovendien kunnen er spullen tot een lengte van 2,5 meter worden vervoerd. Ook de achterbank is beschikbaar als 1/3 of 2/3 configuratie, kan neergeklapt of in zijn geheel verwijderd worden.

De Qubo Trekking Limited Edition staat vanaf juni bij de Fiat-dealer en wordt aangeboden in twee kleuren: rood of zwart. Hij kost € 15.495,-.


  

| Disclaimer