Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Ford breidt aanbod 20%-modellen verder uit


image/jpeg

 

26-10-2009 - Recent heeft Ford de nieuwe Focus ECOnetic gepresenteerd, de zuinigste Focus ooit die dankzij geavanceerde technieken slechts 99 gram CO2 per kilometer uitstoot en een ongekend laag gemiddeld verbruik van 3,8 l/100 km noteert. De niet aflatende inzet van Ford om extra zuinige modellen te lanceren beperkt zich echter niet alleen tot de ECOnetic modelreeks. Ook de motoren van de reguliere uitvoeringen worden steeds schoner en zuiniger.

 

Een goed voorbeeld is de 109 pk sterke 1.6 TDCi-motor van de Focus met energielabel A, waarvan de gemiddelde CO2-uitstoot dankzij diverse aanpassingen nu verder is verlaagd naar slechts 115 gram per kilometer. Het gevolg hiervan is dat niet alleen de ECOnetic-uitvoering, maar ook alle andere Focus-versies die voorzien zijn van de 109 pk sterke 1.6 TDCi-motor nu binnen de fiscale bijtellingcategorie van 20% vallen. Dit geldt dus voor zowel de driedeurs hatchback, de vijfdeurs hatchback, de vierdeurs sedan als de ruime Wagon. Daarnaast is er een ruime keuze uit de uitrustingsniveau´s Trend, Ghia, Titanium en de uiterst aantrekkelijk gespecificeerde Limited.

Focus 1.6 TDCi Limited met gunstige fiscale bijtelling
De nieuwe Focus Limited 1.6 TDCi biedt een riant uitrustingsniveau tegen een aantrekkelijke catalogusprijs. Met het nieuwe bijtellingtarief van 20% is deze Focus een nog serieuzer alternatief voor de zakelijke rijder. De Focus Limited is gebaseerd op de luxe Titanium uitvoering en is standaard voorzien van een geavanceerd navigatiesysteem met 5-inch kleurenscherm, Bluetooth-telefoonverbinding, parkeersensoren en Voice Control (spraaksturing van het audiosysteem, de klimaatregeling, de telefoon en het navigatiesysteem). De Focus Limited 1.6 TDCi, met A-label en 20% fiscale bijtelling is leverbaar als vijfdeurs hatchback of als Wagon en heeft een vanafprijs van € 24.680,-.

 

image/jpeg

 


  

| Disclaimer