Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Ford introduceert de Fiesta Sensation Edition


image/jpeg

 

15-04-2010 - Zaterdag 3 juli is de Amsterdam ArenA het toneel voor de elfde Sensation, het ultieme Nederlandse dance evenement. Voor Ford reden om een limited edition te introduceren: de Fiesta Sensation Edition. Elke koper van deze unieke en rijk uitgeruste Fiesta wordt samen met een introducé uitgenodigd als 'special guest' voor Sensation 2010.

De Fiesta Sensation Edition is gebaseerd op de luxueuze Titanium-uitvoering en is voorzien van vele extra´s, zoals Frozen White lak, 16-inch lichtmetalen wielen en het X-Pack Multimedia. Het uitgebreide X-Pack Multimedia bestaat uit een cruise control, automatische airconditioning, parkeersensoren in de achterbumper, een regensensor, elektrische voorruitverwarming, elektrisch inklapbare buitenspiegels, een automatisch dimmende binnenspiegel, een USB-aansluiting met connectivity module voor iPods en MP3-spelers, bluetooth telefoonverbinding en Voice Control (spraaksturing van het audiosysteem, de klimaatregeling en de telefoon). Onder de motorkap van de Fiesta Sensation ligt een 82 pk sterke 1,25-liter benzinemotor met energielabel B. De nieuwe Ford Fiesta Sensation Edition wordt in een gelimiteerde oplage van 250 stuks geproduceerd.

Special Guest Pakket
Er is meer dan alleen een rijke standaarduitrusting. Elke koper van een Fiesta Sensation Edition ontvangt namelijk een Special Guest Pakket, dat bestaat uit twee tickets voor Sensation 2010, een gereserveerde Fiesta Sensation Edition parkeerplaats, een Ford Special Guest treatment en een ‘Sensation 2010: Celebrate Life’ aandenken.


  

| Disclaimer