Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Subaru Forester nu ook als ?Premium Plus?


image/jpeg

 

10-11-2009 - In de laatste weken van 2009 maken de officiële Subaru 6 Sterren Dealers het nog aantrekkelijker om nu een Forester aan te schaffen. Onder de noemer ‘Premium Plus’ is aan de Forester-gamma namelijk een zeer rijk uitgerust type toegevoegd.

De basis voor deze tijdelijke uitvoering, de toch al complete Forester 2.0XS Premium AWD, kan voor nu voor een meerprijs van € 3.000,- worden geleverd met een prachtig pakket, bestaande uit lederen bekleding, een navigatiesysteem met bluetooth-handsfreesysteem, een achteruitrijcamera en ‘keyless access’ met start/stop-knop. Officieel zou dit pakket aanzienlijk meer moeten kosten, waardoor het voordeel voor de koper dan ook € 2.500,- bedraagt. De Subaru Forester 2.0XS Premium Plus AWD met handgeschakelde transmissie komt qua prijs op een scherpe € 39.995,- uit. Dezelfde auto met automatische transmissie kost € 41.995,-.

Forester 'Holiday' geprolongeerd
De Subaru Forester 2.0XS Premium Plus AWD komt naast de Subaru Forester 2.0X Holiday AWD, een eveneens aantrekkelijke aanbieding op basis van de Forester 2.0X Comfort AWD. De Holiday kenmerkt zich door zijn afneembare trekhaak, aluminium dakdragerset, winterbanden met een extra set 16-inch stalen wielen, fietsendrager (montage op trekhaak), transportbox, rubberen mattenset en een rubberen bagagemat. De prijs van de handgeschakelde Forester Holiday bedraagt € 33.995,- en die van de versie met automatische transmissie € 35.995,-. Op dit pakket heeft de klant een voordeel van € 2.350,-.


image/jpeg


  

| Disclaimer