Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Gefacelifte Mazda6 te zien in Gen?ve


image/jpeg

 

26-01-2010 - Mazda toont op de autosalon van Genève de gefacelifte Mazda6. Deze vernieuwde en verbeterde versie borduurt verder op de successen van zijn voorganger, zoals optimaal rijplezier en een efficiënt en laag brandstofverbruik. De vernieuwde Mazda6 is verder vooral doorontwikkeld op het gebied van verhoogde kwaliteit van het interieur, milieueigenschappen en veiligheid.

 

Het exterieur, ontworpen voor meer sportiviteit en een premium uitstraling, kent nieuwe koplampunits en achterlichten. Er zijn zes verschillende motoren beschikbaar, waaronder een 2,0-liter DISI benzinemotor met een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot dan de 2,0-liter die hij vervangt. De vijftraps automaat werd speciaal voor de gefacelifte Mazda6 aangepast om te zorgen voor een optimale combinatie van acceleratie en brandstofverbruik. Zowel de 1,8-liter als de 2,5-liter benzinemotor werden onder handen genomen en verder verbeterd. De 2,2-liter CiTD is nu leverbaar in drie verschillende vermogensversies, van 129 tot 180 pk, allemaal met verbeterd brandstofverbruik en lagere CO2-emissies.

Het onderstel van de vernieuwde Mazda6 is op verschillende punten aangepast en het model kent een aantal nieuwe actieve veiligheidsvoorzieningen, zoals nieuwe meedraaiende en adaptieve koplampen en een hellingproefassistent. Mede dankzij deze aanpassingen is de vernieuwde Mazda6 één van de veiligste en meest handelbare auto’s in zijn segment. De vernieuwde Mazda6 zal in het voorjaar in Europa op de markt komen. Het is tevens één van de drie wereldpremières van Mazda op de komende autosalon van Genève.


image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer