Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Gen?ve beursnieuws: Nieuwe Ford Focus


image/jpeg

 

04-03-2010 - De nieuwe generatie Ford Focus beleeft in Genève momenteel zijn Europese debuut, kort na de wereldpremière op de North American International Auto Show afgelopen januari. Voor Europese klanten wordt dit de eerste kennismaking met de auto die de aanvoerder is van het geheel nieuwe C-platform van Ford waarop wereldwijd in totaal 10 verschillende modellen gaan worden gebouwd.

 

Zoals voorgaande generaties belooft Ford wederom een auto die alles in zich heeft om een groot uiteenlopend publiek aan te spreken.

 

De Ford Focus staat bekend om zijn uitstekende rijeigenschappen en bij de nieuwe generatie zal dat niet anders zijn. Met de geheel vernieuwde Focus is de lat zelfs hoger gelegd. De Europese specialisten van Ford op het gebied van rijdynamiek hebben ook de stabiliteit en wendbaarheid in bochten verbeterd met de introductie van het geavanceerde Dynamic Cornering Control-systeem.

Het wereldwijde motorassortiment voor de nieuwe Focus omvat onder meer een reeks moderne Ford EcoBoost-motoren, waaronder een 1,6-liter en een reeks verbeterde Duratorq TDCi dieselmotoren die stuk voor stuk een brandstofverbruik realiseren dat tot 20% lager is dan dat van de voorgaande modellen. De eerste wagens zullen begin 2011 in de showroom staan.

 

image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer