Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Mercedes-Benz lanceert GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY 2WD


image/jpeg

 

De GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY is nu ook leverbaar met een handgeschakelde versnellingsbak en achterwielaandrijving. De nieuwe 220 CDI 2WD biedt alle kenmerken die de GLK uniek maken (eigen, markante styling, hoge zitpositie, rijcomfort) tegen een attractieve prijsstelling en met een laag brandstofverbruik.

 

De GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY 2WD is voorzien van de nieuwe dieselmotor (170 pk, 400 Nm) die onlangs de Engine of the Year Award heeft gewonnen en is leverbaar vanaf € 45.900,-.

Groen brandstoflabel
Door de GLK van standaard achterwielaandrijving te voorzien wordt het gewicht van de GLK gereduceerd en daardoor ook het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot verminderd (vanaf 158 gram). Hierdoor heeft de GLK 220 CDI 2WD in zowel de handbak als de automaat uitvoering een groen C-label.


Lease de GLK 220 CDI Business Class 
Wie een GLK 220 CDI 2WD wil leasen, kan vragen naar de speciale Business Class-uitvoering. Deze speciaal op de leasemarkt gerichte uitvoering verlaagt het bijtellingsbedrag aanzienlijk en completeert de auto met zakelijk verantwoorde uitrusting.

De standaard GLK is al compleet uitgerust met onder andere een radio met bluetooth telefoonfunctie, links en rechts gescheiden automatische airconditioning en NECK-PRO anti whiplash hoofdsteunen. Bij de Business Class wordt deze uitrusting gecompleteerd met onder meer een navigatiesysteem, metallic lak, alarmsysteem en parkeersensoren. Hiermee wordt jaarlijks een bijtellingsvoordeel over ruim € 4.000,- gerealiseerd.

De nieuwe GLK 220 CDI BlueEFFICIENCY 2WD is per direct te bestellen bij de Mercedes dealer.

 

image/jpeg


  

| Disclaimer