Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Gratis Zomercheck bij Hyundai


 

06-06-2011 - Tot en met 29 juli kunnen klanten profiteren van de gratis Hyundai Zomercheck. Na een snelle, maar grondige controle weet de Hyundai-rijder direct of de auto in topconditie verkeert voor een lange hete zomer.

Vakbekwame monteurs lopen de auto na op essentiële punten, zoals het koelsysteem, de airco, de V-riem, remmen en banden. Tegelijk profiteert de klant van diverse scherp geprijsde zomeraanbiedingen, zowel voor onderdelen als accessoires. Bezoekers die hun persoonlijke kanscoupon uit de mailing inleveren, maken bovendien kans op twee weken gratis rijden in de compleet nieuwe Hyundai i40. 

Zorgeloze vakantie 
Hyundai scoort steevast hoog in de internationale betrouwbaarheidsstatistieken, maar de fabrikant benadrukt dat preventief onderhoud en periodieke inspecties onvermijdelijk zijn. “Voor onze klanten is het plezierig te weten dat zij na de Zomercheck niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Onze monteurs kennen iedere Hyundai door en door en signaleren snel of er onderdelen zijn die aandacht nodig hebben. Dat betreft voor de hand liggende zaken zoals het niveau van olie, koel-, rem- en ruitensproeiervloeistof tot en met de conditie van de airco, verlichting, banden en het remsysteem. Na deze gratis Zomercheck kunnen klanten met vertrouwen aan een lange vakantierit beginnen.”

 

Zomeraanbiedingen 
Een bezoek aan de Hyundai-dealer is sowieso de moeite waard, want tijdens de Zomercheck-periode gelden tevens diverse zomeraanbiedingen. Zo is er 50% korting op alle Hankook-banden en een scherp geprijsd TomTom-navigatiesysteem met vaste inbouw en Bluetooth-carkit voor de telefoon. En klanten maken ook nog kans op twee weken gratis rijden in een splinternieuwe Hyundai i40.


  

| Disclaimer