Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Hij komt, hij komt?


 

25-05-2011 - De coupé- en convertible-versies van de Camaro arriveren na de zomer bij een select clubje officiële Chevrolet-dealers in Nederland. Tijd voor Chevrolet om de officiële prijzen vrij te geven en een aantrekkelijk ‘45th Anniversary Package’ te introduceren!

 

De Chevrolet Camaro wordt in Nederland leverbaar met een 405 pk sterke 6,2-liter V8-motor die standaard is gekoppeld aan een zestraps automaat. De prijslijst van de Chevrolet Camaro begint in Nederland bij 83.995 euro voor de coupé, de convertible – met dezelfde motor – heeft een vanafprijs van 89.995 euro.

45th Anniversary Package
Met de komst van de Camaro naar Nederland introduceert Chevrolet ook een aantrekkelijk optiepakket. Dit ‘45th Anniversary Package’ heeft een meerprijs van 2.000 euro en laat de gespierde trekken van de Camaro coupé en convertible nog beter tot hun recht komen. Het pakket bestaat uit onder andere: Carbon Flash Metallic-exterieurlak, 45th Anniversary-striping op de motorkap en het kofferdeksel, 45th Anniversary-emblemen onder op de voorschermen, donker zilveren 20-inch wielen en dito omlijsting rond de dagrijverlichting. Verder bestaat het pakket uit een Jet Black-interieur met lederen stoelen voorzien van het 45th Anniversary logo. Datzelfde logo is ook te vinden op het instrumentenpaneel, het stuurwiel en de dorpels. Tot slot is het instrumentarium wit en is de top van de convertible zwart.

 


  

| Disclaimer