Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Ook Honda sponsor van klimaattop in Kopenhagen


image/jpeg

 

8-12-2009 - Ook Honda speelt als sponsor een grote rol bij de klimaatconferentie in Kopenhagen. Voor het vervoer van deelnemende delegaties, vips en journalisten zijn Honda’s Insight beschikbaar. Overigens is ook de Honda FCX Clarity met brandstofcel aanwezig bij deze topconferentie.

 

Honda is één van de vier autoproducenten die door de Deense overheid zijn geselecteerd als sponsor van deze klimaattop. Daarvoor moest Honda aan strikte milieueisen voldoen. De Japanse producent slaagde daar met succes in. Twee weken lang staat een vloot Honda’s Insight klaar voor het vervoer van de deelnemers aan de conferentie. Ook stelt Honda een FCX Clarity met brandstofcel ter beschikking. Deze auto rijdt op waterstof, waardoor geen enkele schadelijke emissie uit de uitlaat komt.

“Honda is gekozen als officiële voertuigleverancier van de COP15-topconferentie,” aldus Svend Olling, topfunctionaris van het Deense ministerie van Buitenlandse Zaken. “Niet alleen omdat de geleverde auto’s bijdragen aan een verlaging van schadelijke emissies tijdens de klimaattop, maar ook omdat de auto’s technologie in de praktijk brengen die werkelijk zorgt voor een vermindering van de CO2-uitstoot.”

image/jpeg


  

| Disclaimer