Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Honda werkt verder aan ’Electric Vision’


image/jpeg

Honda werkt verder aan zijn ‘Electric Vision’ voor Europa door de naam van zijn eerste volledig elektrische urban voertuig aan te kondigen: de ‘Honda e’. Ook is bekend dat de volgende generatie Jazz beschikbaar zal zijn in een hybride uitvoering voorzien van de intelligente Multi-Mode Drive (i-MMD)-technologie van het merk.


Honda’s Electric Vision werd tijdens het Autosalon van Genève hernieuwd en bekrachtigd, en stelt dat 100% van Honda’s Europese autoverkopen in 2025 uit elektrische aandrijflijnen moet bestaan. De Honda e werd in Genève nog als prototype gepresenteerd en is Honda’s eerste model dat gebaseerd is op een toegewijd EV-platform. Het nieuwe voertuig zet gedurfde stappen met zijn design en technologie. De compacte elektrische auto beschikt over de voor Honda kenmerkende rijdynamieken, mede dankzij de sportieve achterwielaandrijving en geavanceerde elektrische aandrijflijn.

Positieve feedback
Het i-MMD-hybridesysteem dat in de volgende generatie van de populaire Jazz-hatchback beschikbaar zal zijn, ontving in Europa al zeer positieve feedback voor het leveren van uitstekende prestaties in de praktijk en een hoge mate van verfijning in de nieuwe CR-V Hybrid. Ter voorbereiding op het elektrificatiedoel van 2025, zal Honda een belangrijke eerste stap zetten om het gebruik van zijn i-MMD dualmotor hybridesysteem uit te breiden naar de kleinere autosegmenten.

De volgende generatie Jazz zal later dit jaar tijdens het Autosalon van Tokyo internationaal worden gepresenteerd.

image/jpeg
  

| Disclaimer