Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Hyundai transporteur WK voetbal


 

21–05-2010 - Drie weken voor de start van de WK voetbal in Zuid-Afrika heeft Hyundai in Johannesburg 609 personenauto’s en bestelbussen en 32 bussen aan de wereldvoetbalorganisatie FIFA overgedragen. Deze worden gebruikt voor het vervoer van de deelnemende landen.

 

Hyundai is als Official Partner van de FIFA prominent aanwezig op het WK voetbal. Hyundai is niet alleen de officiële vervoerder van het wereldkampioenschap voetbal, maar verbindt zijn naam ook aan diverse activiteiten die rondom het WK voetbal in Nederland en in Zuid-Afrika worden georganiseerd.

Nederlandse teambus in oranje met Nederlandse vlag en slogan
De 690 personenwagens en bestelbussen van Hyundai worden gedurende het gehele toernooi ingezet voor het personeel van de FIFA, bestuurders, officials en vertegenwoordigers van de media. De bussen worden gebruikt voor het vervoer van de deelnemende teams en hun staf. De Nederlandse Hyundai bus is uiteraard oranje van kleur en voorzien van de Nederlandse vlag. De slogan die op de bus prijkt, luidt: ‘Let niet op de grote 5, maar pas op voor de Oranje 11’. De ‘grote 5’ is de Nederlandse vertaling van de ‘Big 5’, die verwijst naar de grootste dieren in Zuid-Afrika: de olifant, de neushoorn, de luipaard, de leeuw en de buffel.

Goede doel
Naast de sponsoractiviteiten zet Hyundai zich op initiatief van de Nederlandse importeur Greenib Car ook in voor het goede doel. Hiervoor is Hyundai een samenwerkingsverband aangegaan met Orange Babies. Deze stichting zorgt er voor dat met hiv besmette moeders in Zuid-Afrika, Namibië en Zambia ondersteuning krijgen om gezonde baby’s ter wereld te brengen. Ook helpt de organisatie kinderen en de moeders bij de strijd met hun ziekte. Hyundai stelt zowel in Zuid-Afrika als in Nederland auto’s beschikbaar aan Orange Babies.


  

| Disclaimer