Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

ING Car Lease neemt eerste elektrische laadpaal in gebruik


 

02-09-2010 - Bij het hoofdkantoor van ING Car Lease in Breda is de eerste elektrische laadpaal in gebruik genomen. Aan de Takkebijsters 59 kan vanaf nu iedereen met een elektrische auto bij de in oranje uitgevoerde laadpaal terecht voor nieuwe ‘rijenergie’. Om de primeur nog meer kracht bij te zetten, heeft ING Car Lease tevens als eerste leasemaatschappij de volledig elektrische Mitsubishi i-MiEV in het leaseprogramma opgenomen.

 

De oranje gemarkeerde parkeerplaats voor het hoofdkantoor van ING Car Lease in Breda is speciaal gereserveerd voor gasten die met een elektrische auto rijden. Tijdens het bezoek kan hun auto elektrisch bijtanken. Ook elektrisch rijdende inwoners van Breda zijn vanaf nu welkom bij deze eerste laadpaal binnen hun gemeentegrenzen. De laadpaal wordt eveneens gebruikt om de in ING Car Lease-kleuren uitgevoerde Mitsubishi i-MiEV op te laden. Als eerste leasemaatschappij in Nederland heeft ING Car Lease deze elektrische auto van Mitsubishi in het leaseprogramma opgenomen. De op het hoofdkantoor aanwezige versie is momenteel één van de vooralsnog twee in Nederland aanwezige Mitsubishi’s i-MiEV. De andere versie staat bij de importeur in Schiphol-Rijk. Het grote voordeel van een volledig elektrische auto is dat deze totaal geen CO2 uitstoot en hiermee het groene karakter optimaal waarmaakt.

Zelf ervaren
Met de ING Car Lease i-MiEV wil de leasemaatschappij de bezoekers kennis laten maken met elektrisch rijden. Elke gast kan een stuk rijden in de vierpersoons elektrische auto om zo de toekomst van het autorijden zelf te ervaren. ING Car Lease heeft gekozen voor de Mitsubishi i-MiEV omdat deze auto vanaf de eerste schets is ontworpen als elektrische auto en niet, zoals vaak gebruikelijk, is omgebouwd van brandstofauto naar elektrische auto. De Mitsubishi i-MiEV is te leasen vanaf 599 euro exclusief BTW op basis van zestig maanden en 10.000 km per jaar.


  

| Disclaimer