Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe Jaguar XJ op Miljonair Fair


image/jpeg

 

21-11-2009 - De geheel nieuwe Jaguar XJ maakt zijn publieksdebuut tijdens de Miljonair Fair, die van 11 tot en met 14 december in Amsterdam RAI wordt gehouden.

De Jaguar XJ werd in juli 2009 onthuld in de Saatchi Gallery in Londen, waarna het internationale publiek medio september voor het eerst met de auto kon kennismaken tijdens de IAA in Frankfurt. Nu is het de beurt aan Nederland: de ultramoderne, stijlvolle en luxueuze XJ wordt voor het eerst aan het Nederlandse publiek getoond tijdens de Miljonair Fair, het meest exclusieve en toonaangevende luxury event in Nederland.

De Jaguar XJ, die onder meer opvalt door zijn geheel aluminium carrosserie en panoramische glazen dak, wordt geleverd met een krachtige, uitermate zuinige 3.0 V6 Diesel met C-label, of een nieuwe generatie 5.0 V8 benzinemotor, al dan niet Supercharged. Bijzonder zijn ook het virtueel high-definition instrumentarium en de Dual View-technologie, dat het mogelijk maakt dat de voorpassagier kan genieten van een dvd, terwijl de bestuurder op hetzelfde scherm zijn navigatie volgt.

De productie van de Jaguar XJ gaat in januari 2010 van start, waarna de eerste auto's eind maart hun opwachting zullen maken in de showrooms van de dertien Regionale Jaguar Centra in Nederland. De nieuwe Jaguar XJ is leverbaar vanaf € 104.270,-

image/jpeg


  

| Disclaimer