Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Subaru Legacy wint Japanse ?Best Value Award?


image/jpeg

 

5-11-2009 - De ‘Auto van het Jaar’-verkiezing in Japan kent een iets andere opzet dan zijn Europese en Amerikaanse evenknieën. In Japan zijn er onder deze noemer namelijk meerdere onderscheidingen te winnen, zoals de ‘Best Value Award’, die dit jaar naar de nieuwe Subaru Legacy-serie ging, waartoe ook de nieuwe Subaru Outback wordt gerekend.

 

Deze onderscheiding werd aan de Legacy-serie toegekend in het kader van de Japanse ‘Auto van het Jaar 2009-2010’-verkiezing, waaraan alle in de periode van 1 november 2008 tot en met 31 oktober 2009 in Japan geïntroduceerde nieuwe personenauto’s deelnamen, ongeacht het land van herkomst. De eer gaat dus zowel naar de Legacy Sedan, de Legacy Touring Wagon als de Subaru Outback.

Uitstekende rijeigenschappen
De juryleden van de in Japan hoog aangeschreven verkiezing roemen de nieuwe Subaru-modellen vanwege hun uitstekende rijeigenschappen, de verregaand doorontwikkelde en geperfectioneerde technologie, zoals het Symmetrical AWD-systeem en de boxermotoren, en de aantrekkelijke consumentenprijzen. Dit alles overtuigde de jury van het feit dat de Legacy/Outback-lijn van alle deelnemers de meeste ‘waar voor zijn geld’ biedt.

image/jpeg


  

| Disclaimer