Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuwe stijlvolle sedan van Kia heet Cadenza


image/jpeg

 

22-10-2009 - Kia heeft de eerste officiële foto vrijgegeven van de productieversie van de VG concept car. Deze compleet nieuwe sedan is ontwikkeld voor kopers die op zoek zijn naar een auto met raffinement, een hoog veiligheidsniveau en emotie, verpakt in een sedan met indrukwekkende rijeigenschappen.

 

De stijlvolle en luxueuze sedan, die buiten Korea ‘Cadenza’ gaat heten, beleeft zijn overzeese debuut eind dit jaar op de internationale autoshows van Saoedi-Arabië, Koeweit en Dubai. De naam Cadenza is afgeleid van een Italiaanse musicalterm die wordt gebruikt om een prachtig hoogtepunt in een concerto of aria te omschrijven. De naam symboliseert de opvallende designfilosofie achter en het design van de dynamische sedan.

Dynamisch en hightech
De Cadenza heeft een sportief en gestroomlijnd uiterlijk en beschikt over een gedurfd koplampontwerp met in het oog springende led-omlijsting en een kenmerkende styling. De prominente grille aan de voorkant en de achterlichtunits onderstrepen het elegante karakter. Het interieur onderscheidt zich onder andere door het zwevende dashboard dat kenmerken is voor Kia’s designbenadering. Het ‘welkomsysteem’ schakelt automatisch de buiten- en interieurverlichting in om de bestuurder te verwelkomen, terwijl de sfeerverlichtingstrip die over het dashboard in de portieren doorloopt, voor een warme sfeer in het interieur van de auto zorgt. Tot de nieuwe beschikbare technologieën behoren bijvoorbeeld een verwarmd stuurwiel, elektrisch verstelbare stoelkussens voor extra ondersteuning van de bovenbenen, automatische ontwaseming van de voorruit en geventileerde voorstoelen.

 


  

| Disclaimer