Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Kia zet succes voort met Venga Fuse


 

18-03-2011 - Kia kende een erg goed 2010 en de Kia Venga speelde hier een belangrijke rol in. Het model voerde vorig jaar behoorlijk lang de lijst aan van best verkochte MPV’s in het B-segment om uiteindelijk op een tweede plaats in de ranglijst te eindigen. Kia wil het succes voortzetten en komt met een gelimiteerde versie: de Kia Venga Fuse eCollectionbyKia.

De Venga Fuse is gebaseerd op de al erg complete X-ecutive-uitvoering en heeft extra: een full map-navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, een panoramisch schuif/kanteldak, 17-inch lichtmetaal en privacy glass. Het model is leverbaar in twee exterieurkleuren en heeft een drietal interieuropties. Deze variëren van elegant zwart en stijlvol bruin tot trendy lime. Kosten van het Fuse-pakket? 3.240 euro, maar kopers betalen slechts 1.900 euro. Voor de snelle rekenaars: dat is een voordeel van 1.340 euro. De Kia Venga Fuse is leverbaar met een 1.4 CVVT benzinemotor en een 1.6 CVVT met automatische transmissie.

eCollectionbyKia
Op een speciaal onderdeel van www.kia.nl staat een reeks Kia-modellen in de eCollection-serie die digitaal te reserveren zijn. Klanten kunnen online de gewenste uitvoering selecteren en zaken als de motorvariant en de kleurencombinatie aanklikken. Ook is direct en 24 uur per dag, zeven dagen per week te zien of de gewenste uitvoering nog leverbaar is en bij welke geselecteerde Kia-dealer(s) deze geleverd kan worden. Daarnaast kan de consument online een proefrit aanvragen of de auto reserveren. Alle modellen uit de eCollectionbyKia zijn in een gelimiteerde oplage leverbaar en kenmerken zich door een bijzondere uitrusting. Kopers profiteren uiteraard ook van de uitgebreide Kia-garantie van zeven jaar.

 


  

| Disclaimer