Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

De nieuwste Italiaanse mode: de Lancia Ypsilon ELLE


 

10-05-2010 - Mode is een belangrijke waarde voor Lancia. De link tussen Lancia en mode blijkt onder andere uit de modellen Ypsilon Moda Milano & Ypsilon Versus en de advertenties waarin mode-grootheden als Stefano Gabbana en Carla Bruni acteren. Daarbij zijn Lancia en mode twee voorbeelden van design die Italiaanse stijl wereldwijd op de kaart hebben gezet. Laatste mode-uiting van Lancia is een in samenwerking met ELLE ontwikkelde, gelimiteerde versie van de Ypsilon.

De Lancia Ypsilon ELLE is naast zijn complete uitrusting herkenbaar aan de ELLE kenmerken. Op de B-stijl siert een screenprint die geïnspireerd is op ‘vintage’ tijdschriftcovers en voorzien is van het zilverkleurige ELLE-logo. Verder is de tekst
‘je ne saurais vivre sans Elle’ gedrukt op het inzetstuk van de achterbumper en op de sierprofielen aan de zijkant. De compacte Ypsilon is leverbaar in twee exclusieve exterieurkleuren; een speciale roze ‘Rose Incantesimo’ en een zwarte ‘Nero Lupo Cattivo’. Deze laatste is voorzien van een mat wit gespoten dak. De 16-inch lichtmetalen gediamanteerde velgen zijn glanzend zwart gelakt. Het interieur is voorzien van ELLE-textuur ‘ton sur ton’, afgewerkt met witte biezen. De interieurpanelen, zijkanten van de Castiglio-purper of zwart leder met Alcantara beklede stoelen en versnellingspookhoes zijn ijswit van kleur.

De Lancia Ypsilon ELLE is voorzien van een groen gelabelde 1,2-liter benzinemotor, welke dankzij het gunstige brandstofverbruik in de 20%-bijtellingscategorie valt. Standaard is hij onder meer voorzien van mistlampen, Blue & Me, Isofix-bevestigingspunten, parkeersensoren achter, een radio/cd/mp3-speler en airconditioning. De gelimiteerde Lancia Ypsilon ELLE kost € 15.995,-.

 

 

 


  

| Disclaimer