Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Extra ruig: de Land Rover Defender Rough


 

16-01-2011 - De Land Rover Defender is vanaf eind maart leverbaar als gelimiteerde ‘Rough’. Deze ruige uitvoering valt op door een exclusieve kleurstelling en velgen en een deels in leder afgewerkt interieur.

De Defender staat natuurlijk bekend om zijn terreincapaciteiten, maar de gelimiteerde Rough-uitvoering voegt daar een eigentijdse uitstraling aan toe. Voor het exterieur is er keuze uit de lakkleuren ‘Zermatt Silver’ of ‘Nara Bronze’, waardoor de Defender voor het eerst in een broze kleur is te bestellen. Het dak, de koplampomlijsting en de wielkastverbreders zijn vervolgens in zwart uitgevoerd. Tevens rolt de Defender Rough op nieuwe, 16-inch velgen die eveneens zwart zijn gespoten. Deze speciale versie is te bestellen als personen- of bedrijfswagen-uitvoering en als 90 Hard Top (alleen bedrijfsauto), 90 Station Wagon of 110 Station Wagon. Bovendien is een uitgebreid optie- en accessoireprogramma beschikbaar, zodat kopers de auto volledig naar persoonlijke smaak kunnen samenstellen.

Onder de motorkap vinden we een 2,4-liter viercilinder common-rail turbodiesel, bekend uit de andere Defenders. Met een vermogen van 122 pk en een koppel van maximaal 360 Nm kan hij zowel on- als offroad prima uit de voeten en is hij in staat een geremd trekgewicht van 3.500 kilo mee te sjouwen.

De Land Rover Defender Rough is verkrijgbaar vanaf eind maart voor een prijs vanaf 35.499 euro exclusief BTW en BPM. Voor de meest uitgebreide 90 Station Wagon (personenauto) vraagt Land Rover minimaal 81.500 euro inclusief BTW en BPM.


 

 


  

| Disclaimer