Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Land Rover gaat serieus


 

17-12-2010 - Land Rover Nederland kan inmiddels wel worden gerekend tot de vaste partners van 3FM Serious Request. Net als voorgaande jaren steunt het merk de organisatie namelijk op verschillende manieren.


Zo stelt Land Rover tijdens de actieperiode tien auto’s ter beschikking die de DJ’s en medewerkers mogen gebruiken en heeft het merk 20.000 euro gedoneerd. Dinsdag 14 december ontvingen de mensen van 3FM de eerste tien Land Rovers en zaterdag 18 december namen de DJ’s hun intrek in het Glazen Huis in Eindhoven. Meteen daarna vertrokken zij en andere medewerkers van 3FM Serious Request door het hele land om ‘Kom Zelf In Actie’-initiatieven te bezoeken en daarmee aandacht te vragen en geld in te zamelen voor lokale projecten. De Land Rovers zijn direct herkenbaar aan hun bestickering, met ‘3FM Serious Request’- en ‘Rode Kruis’-logo’s op zijkanten en achterruit, een campagnestickers van ‘Aids nam hun ouders weg’ en ‘Geef ze hun toekomst terug’ op de motorkap.

Doel
Dit jaar zamelt 3FM Serious Request geld in voor het steunprogramma van het
Rode Kruis aan de stille slachtoffers van de aidsproblematiek: kinderen die hun ouders hebben verloren aan aids en er helemaal alleen voor staan. Wereldwijd zijn er meer dan vijftien miljoen kinderen die één of beide ouders hebben verloren aan deze ziekte. Vorig jaar werd met Serious Request 7.113.447 euro opgehaald, waarmee het Rode Kruis meer dan vijf miljoen mensen heeft kunnen beschermen tegen malaria.

Tijdens Serious Request, van 18 tot en met 24 december, zullen de tien Land Rovers kriskras door Nederland rijden om overal lokale acties voor het inzamelen van fondsen te bezoeken.

 


  

| Disclaimer