Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

CT 200h is vierde hybride-model van Lexus


image/jpeg

 

16-02-2010 - Zes maanden na de onthulling van de LF-Ch-concept zal Lexus de nieuwe CT 200h Hybrid tijdens de autosalon van Genève onthullen. De CT 200h Hybrid is uitgerust met de tweede generatie Lexus Hybrid Drive-technologie.


De CT 200h Hybrid – waarbij CT staat voor Compact Tourer – is ontworpen voor automobilisten die zuiniger en milieuvriendelijker willen rijden, zonder daarbij in te leveren op rijeigenschappen, luxe en comfort. De CT 200h Hybrid is de eerste Full Hybrid in het premium compact-segment. De auto tilt finesse, duurzaamheid, vooruitgang en aandacht voor details naar een nieuw niveau binnen het segment. Stijl en rijplezier zal er ook niet aan ontbreken, zoals we immers van Lexus zijn gewend. De CT 200h Hybrid versterkt met zijn Fuel Cell Ready techniek Lexus’ voorsprong op het gebied van Full Hybrid-technologie. Lexus heeft nu met de RX 450h Hybrid, GS 450h Hybrid, LS 600h Hybrid en de CT 200h Hybrid een ongekend breed gamma Full Hybrids.

In Genève valt bovendien ook de 560 pk sterke Lexus LFA te bewonderen. Het is voor het eerst dat deze nieuwe supercar in Europa door het publiek van dichtbij bewonderd kan worden. Liefhebbers voor een LFA moeten er overigens snel bij zijn, aangezien de bestelperiode na de autosalon van Genève sluit.


  

| Disclaimer