Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Speciale ?Awards Edition? voor Maserati Quattroporte Sport GT S


image/jpeg

 

23-02-2010 - Maserati is trots op de vele onderscheidingen die de Quattroporte sinds zijn introductie heeft ontvangen. Om dit kenbaar te maken, toont Maserati op de autosalon van Genève de Quattroporte Sport GT S ‘Awards Edition’, die wereldwijd in de tweede helft van 2010 leverbaar wordt.

 

De Quattroporte Sport GT S Awards Edition is gebaseerd op de Quattroporte Sport GT S en is bedoeld om alle features die het vlaggenschip van Maserati tot een benchmark in dit segment hebben gemaakt, met elkaar te combineren, zoals de unieke en elegante styling, gemixt met in het oog springende details. De nieuwe ‘Quarzo fuso’-lak – een grijze metallickleur met pareleffect en goudkleurige nuances – is exclusief voorbehouden aan dit model, waardoor hij uiterlijk direct herkenbaar is en waardoor de elegante lijnen van het koetswerk nog meer kracht krijgen. De gepolijste chroomdetails, de uitstroomopeningen aan de zijkant en de omlijsting van de radiator passen perfect bij de donkergrijze 20-inch velgen.

Ook het interieur is kenmerkend voor Maserati. Het Poltrona Frau leer van de stoelen gaat samen met geperforeerd alcantara met een nieuw golfpatroon, waarbij de hemel nog steeds met alcantara is bekleed. Andere kenmerkende interieurelementen zijn de speciale, geborsteld aluminium dorpels en de matte Piano Black houtelementen. Een speciaal ‘Awards Edition’ embleem maakt het uiterlijk van de auto af en het zorgt er bovendien voor dat de auto nóg exclusiever wordt.

Het remsysteem, vergelijkbaar met dat van de Quattroporte Sport GT S, wordt zowel voor als achter verder versterkt door de met de hand gepolijste remklauwen. Met de Quattroporte Sport GT S Awards Edition introduceren Maserati en Brembo voor de eerste maal binnen de auto-industrie gepolijste remklauwen. De kofferbak heeft een volledig zwarte bekleding met extra verchroomde details en een lederen opbergvak aan de zijkant.

De Quattroporte Sport GT S Awards Edition (modeljaar 2011) wordt wereldwijd in de tweede helft van 2010 leverbaar. De prijs van de auto wordt binnenkort bekendgemaakt.


image/jpeg

 

image/jpeg


  

| Disclaimer