Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Maximale EuroNCAP score voor nieuwe Citro?n C4


 

25-08-2010 - De nieuwe Citroën C4 heeft de maximale vijf sterren behaald in de EuroNCAP test. Met een score van 97% voor de hulpsystemen heeft deze auto het beste resultaat behaald onder de hatchbacks.

 

De nieuwe Citroën C4 beschikt over uitstekende rijeigenschappen en is standaard voorzien van EBD (Electronic Brakeforce Distribution), BAS (Brake Assistent System) en intelligent traction control in combinatie met ESP. Daarnaast is de standaardveiligheid binnenin gewaarborgd dankzij zes airbags. De nieuwe C4 heeft niet alleen de beste score behaald op het gebied van veiligheidssystemen, maar biedt daarnaast nieuwe systemen die ten gunste komen van actieve en passieve veiligheid van bestuurder en passagiers. Uniek in het segment is het dodehoekcontrolesysteem. Dit systeem waarschuwt de berijder als er een voertuig is waargenomen in de dode hoek. Ook biedt de nieuwe C4 een programmeerbare cruise control en snelheidsbegrenzer met de mogelijkheid om vijf verschillende snelheden in te stellen

 

Service
Citroën heeft bovendien het zogenoemde ‘Citroën eTouch’ in het leven geroepen. Het gaat hier om een nieuwe service, waarbij een noodoproep en pechhulp middels een geïntegreerde SIM-kaart ter plekke kan worden geraadpleegd. Deze diensten zijn zeven dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Tevens kunnen eigenaren via internet het onderhoudsboekje digitaal bekijken en de C4 door middel van het ECO-Driving zo zuinig en milieuvriendelijk mogelijk bedienen.

 


  

| Disclaimer