Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Mazda6 nu ook als GT-M Line


 

06-07-2010 - Na de Mazda2 en Mazda3 is nu ook de ‘6’ beschikbaar als GT-M Line. Evenals bij de twee andere modellen staat ook hier de aanduiding GT-M voor luxe en sportiviteit.

De Mazda6 GT-M Line is er vanaf € 29.990,- als een gelimiteerd actiemodel, waarvan er 250 stuks naar Nederland komen. De Mazda6 GT-M Line is gebaseerd op de TS-uitvoering en hij onderscheidt zich door veel zaken die het luxe en sportieve aspect van dit speciale model onderstrepen.

De Mazda6 GT-M Line is voorzien van onder andere een verfijnd sportinterieur met halflederen sportstoelen, lichtmetalen pedalen en pianozwarte details op het stuurwiel. Ook een onderscheidende sportgrille, een GT-M Line badge op de voorportieren en een bluetooth-handsfree systeem van de tweede generatie, inclusief audio-streaming voor draadloos afspelen van muziekbestanden behoren tot de extra’s.

De Mazda6 GT-M Line is beschikbaar in vier kleuren, waarvan één unieke kleur die exclusief aan de GT-M Line is voorbehouden, Aluminium Mica. De overige kleuren zijn Crystal White Pearl, Black Mica en Stormy Blue. Er is keuze tussen een Hatchback of Sportbreak en twee motoren. Kopers kunnen kiezen voor de nieuwe, direct ingespoten 2.0 DISI benzinemotor met 155 pk of de krachtige 2.2 CiTD turbodiesel met 163 pk.

Evenals bij de andere GT-M Line modellen betekent de luxe en sportieve uitrusting geen enorme prijsstijging. De Mazda6 2.0 DISI GT-M Line Hatchback is er namelijk al voor € 29.990,-, waardoor het prijsvoordeel ten opzichte van de reguliere uitvoeringen op € 2.500,- uitkomt.

 

 


  

| Disclaimer