Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Mercedes-Benz maakt internetverbinding mogelijk


image/jpeg

 

08-02-2010 - Mercedes-Benz heeft de ‘InCar Hotspot’ geïntroduceerd, waarmee in de (rijdende) auto een snelle en stabiele internetverbinding wordt gecreëerd. Hierdoor wordt het mogelijk om met de eigen laptop of een ander apparaat met WLAN-aansluiting gebruik te maken van online-functies als internet en email. De InCar Hotspot is beschikbaar voor de Mercedes-Benz E- en S-Klasse.

 

De InCar Hotspot voor de Mercedes-Benz E- en S-Klasse opent een wereld aan mogelijkheden. Mensen die gereden worden, kunnen daarbij gebruik maken van alle internet-functies die ze ook op hun vaste werkplek ter beschikking hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om onderweg emails te lezen en te beantwoorden, de laatste beurskoersen in real-time te bekijken of om simpelweg langs de krantenkoppen te snellen. Een groot voordeel van de InCar Hotspot is dat de inzittenden gebruik kunnen maken van hun eigen apparatuur – ze zijn dus niet aangewezen op de kleinere displays van bijvoorbeeld een ingebouwd navigatiescherm. Bovendien kunnen op de InCar Hotspot maximaal drie (WLAN)apparaten gelijktijdig aangesloten worden.

De ‘backoffice’
De InCar Hotspot werkt met het gemak en de vanzelfsprekendheid die kenmerkend is voor Mercedes-Benz. Het tot stand brengen van draadloze internetverbinding begint met het invoeren van een geschikte simkaart in de InCar Hotspot. Het systeem dient vervolgens (eenmalig) geconfigureerd te worden. Daarna is het mogelijk om laptops, telefoons en dergelijke via WLAN aan de auto te koppelen. De internetverbinding wordt met tussenkomst van een speciale antenne verzorgd door snelle en stabiele HSPDA/UMTS of GPS/GPRS/EDGE-signalen. De Mercedes-Benz InCar Hotspot is nu leverbaar voor de E-Klasse en de S-Klasse. De prijs bedraagt € 1.299,- inclusief montage.


  

| Disclaimer