Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Mountainbikers gaan offroad met Skoda


 

24-3-2011 - De Rabobank Wielerploeg rijdt al jaren Skoda en nu heeft ook het Rabobank-Giant Offroad Team voor dit merk gekozen. De mountainbikers krijgen de beschikking over twee Yeti’s 2.0 TDI 4x4 en een Octavia Combi 1.6 TDI met DSG.

 

Teammanager Jan ten Tusscher: “Skoda past bij ons, omdat het de wielersport een warm hart toedraagt. Hierdoor voelt ons team meteen een band met het merk. Met name de supergave Yeti 4x4 past geweldig bij de uitstraling van het Rabobank-Giant Offroad Team.” Eind vorig jaar kozen ook de Rabobank Wielerploegen (de wegrenners en hun entourage) opnieuw voor Skoda. Zij rijden in elf Octavia’s Combi 1.6 TDI DSG en in zes Superbs Combi 2.0 TDI DSG.

Jong
Het Rabobank-Giant Offroad Team is nog jong, want het bestaat pas sinds 1 januari 2010. Het doel is om talenten te laten groeien en naar de wereldtop te brengen. Tegelijkertijd wil het team in de bovenste regionen van de internationale rankings terug te vinden zijn. Daarom zijn onlangs de toppers Katie Compton uit de VS en Rosara Joseph uit Nieuw-Zeeland gecontracteerd. Zij zijn de eerste vrouwen in de ploeg.


  

| Disclaimer