Onze occasiontoppers


image/jpeg
 
image/jpeg

image/jpeg

Nieuw instapmodel voor de Toyota iQ


image/jpegimage/jpeg

 

24-12-2009 - Toyota voegt extra uitvoering toe aan het modellenprogramma van ‘s werelds kleinste 3+1-zitter: de Toyota iQ Access. Deze nieuwe variant is vanaf nu de voordeligste op de prijslijst en kost € 11.700,-. Daarmee wordt stijlvol en schoon rijden voor een nog grotere groep bereikbaar.

 

Hoewel de Toyota iQ 1.0 Access de meest eenvoudige uitvoering van de Toyota iQ is, zijn uitrustingsniveau is nog altijd omvangrijk. Zo wordt de iQ Access standaard geleverd met onder meer ABS, Vehicle Stability Control (VSC) en Traction Control (TRC). Daarnaast is de iQ voorzien van centrale vergrendeling met afstandsbediening, een radio/cd-speler met mp3-aansluiting en zes luidsprekers, een verstelbaar stuurwiel met audiobediening, elektrische stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare spiegels met geïntegreerde richtingaanwijzer en ISOfix kinderstoelbevestigingen.

De iQ Access is voorzien van een pittige 1,0-liter driecilinder die zowel in de stad als daarbuiten aansprekende prestaties levert. Bovendien is hij met zijn gemiddeld verbruik van 1 op 23,3 en een CO2-uitstoot van 99 g/km bijzonder milieuvriendelijk. De Toyota iQ Access staat vanaf heden in de showroom.


image/jpeg


  

| Disclaimer